webertherm SD-5

Upa universale për sistemet e termoizolimit. Çertifikuar ETA

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertherm SD-5

Upa universale për sistemet e termoizolimit. Çertifikuar ETA

Weber

Përshkrim

Inovacioni i rradhës në gamën e produkteve Weber.

Upat e fasadës webertherm SD-5 janë të përshtatshme për të gjitha llojet e pllakave të izolimit termik. Koka e tyre gjashtëkëndore bën të mundur që upat të mos rrotullohen dhe të humbin në moment që bien. Gjathashtu paketimi i tyre i hollë dhe kompakt është menduar për të bërë sa më praktik përdorimin dhe manovrimin e tyre. Instalohen fare lehtë, vetëm me dy goditje çekiçi. Webertherm SD-5 janë të çertifikuara ETA dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e nënshtresave (beton, tullë, gazobeton, beton të lehtësuar) dhe për të gjitha llojet pllakave të izolimit.


Avantazhet

• Made in Germany

• e çertifikuar ETA

• për te gjitha llojet e nënshtresave (A, B, C, D, E)

• instalim i shpejtë dhe efiçient, vetëm medy goditje çekiçi

• kokë shumë praktike gjashtë këndore

• parandalon krijimin e urave termike

• instalim perfekt në mure dhe bashkëpunimperfekt me ngjitës / llaçKategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

VETITË:

Mbrojtje nga zjarri

Sizmike

Qëndrueshmëri

Termik

Modularitet / Akses

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertherm SD-5

PDF

PDF

-ETA Certificate webertherm SD-5

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem