UA - Profile perforcues

Profile metalike per perforcimin e strukturave te gipsit

Rigips

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

UA - Profile perforcues

Profile metalike per perforcimin e strukturave te gipsit

Rigips

Përshkrim

Profilet UA per perdorim ne kornizat e dyerve ne strukturat e mureve te gipsit.


Gama e profileve UA perfshin:


UA perforcues dyersh 50 - UA 50

UA perforcues dyersh 75 - UA 75

UA perforcues dyersh 100 - UA 100

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Mure ndarës

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-dop-ua150profileen.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem