webermur stuko

Fine finishing plaster

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webermur stuko

Fine finishing plaster

Weber

Përshkrim

webermur stuko is a very fine, white cement based material for smoothly finishing wall surfaces.


Advantages

• White cement based stucco

• For finishing the interior and exterior surfaces

• Very fine granulation


Scope of use

for use on concrete or gypsum plasterboards. The final result of the wall and ceiling will be extremely white and smooth. webermur stuko can be used indoors and outdoors, in dry and humid areas.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webermur stuko_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem