weberprim S&S

Astar / bazë silikon-silikon silikat për bojë dhe grafiato

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

weberprim S&S

Astar / bazë silikon-silikon silikat për bojë dhe grafiato

Weber

Përshkrim

weberprim S&S është astar / bazë për unifikim dhe ngopje të nenshtresës para aplikimit të bojës dhe grafiatos silikat, silikon dhe silikat-silikoni. Nuk rekomandohet për trajtimin e nënshtresave prej gëlqereje dhe sipërfaqeve të vjetra që janë lyer më parë me materiale organike. Para lyerjes produkti tretet me 20% ujë.


Avantazhet

• për unifikim dhe ngopje të nënshtresës

• para aplikimit të webertene elastic, webertene fresh, webertene extraclean

• para aplikimit të bojrave për fasade me bazë silkoni

• pjesë e sistemit të fasadës webertherm premium, webertherm fax dhe webertherm family

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Zdrukthtari jashtë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-tds-weber-prim-sseng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem