webertherm prestige W

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë për të gjitha izolimet

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertherm prestige W

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë për të gjitha izolimet

Weber

Përshkrim

webertherm prestige W është ngjitës fasade i bardhë i cilësisë së lartë. Përdoret për ngjitjen dhe rrafshimin e rrjetës së armimit dhe të gjitha pllakave termoizoluese si EPS, XPS, lesh guri, EPS Grafit, tapë etj; në të gjithë llojet e bazamenteve të çimentos e deri tek ato më kritike (tullë, dru, metal, qelq, etj).


Avantazhe

• fortësi të jashtëzakonshme ngjitëse

• për ngjitjen dhe rrafshimin e të gjitha materialevetermo-izoluese (EPS,XPS,Lesh Guri, EPS Grafit,Tapë)

• mund të aplikohet në shtresa më të trasha
Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertherm prestige W

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem