webertherm prestige

Ngjitës dhe rrafshues për të gjitha llojet e izolimit

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertherm prestige

Ngjitës dhe rrafshues për të gjitha llojet e izolimit

Weber

Përshkrim

webertherm prestige është ngjitës fasade gri i cilësisë së lartë. Përdoret për ngjitjen dhe rrafshimin e rrjetës së armimit dhe të gjitha pllakave termoizoluese si EPS, XPS, lesh guri, tapë etj; në të gjithë llojet e bazamenteve të çimentos e deri tek ato më kritike (tullë, dru, metal, qelq, etj). 


Avantazhet

• për ngjitjen dhe rrafshimin e të gjitha materialevetermo-izoluese (EPS/XPS/Lesh Guri, EPS Grafit,Tapë)

• produkti i duhur për pllaka izolimi më aftësi të ulët ngjitëse

• testuar dhe certifikuar ETA

• pjese e sistemeve webertherm premium dhe webertherm maxKategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertherm prestige

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem