Single Branch

PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Single Branch

PAM

Përshkrim

Single direct entree branch, available in diameters 50mm to 600mm in equal and unequal variances.

Branches also come available in angles 88, 68, and 45 degrees.

Kategoritë
Application:

Domestic Use

Rainwater

Family type:

Branch

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

France

Product Range:

S Range

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Brasil

Kinë

Republika Çeke

Danimarkë

Hungari

Maqedoni

Lindja e Mesme

Holandë

Polônia

Romênia

Serbia

Afrikën e Jugut

South East Asia

Switzerland

Turqi

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-single-branch---s-range.rfa

RFA 2015

RFA 2015

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem