Long Tail Bend

PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Long Tail Bend

PAM

Përshkrim

Long tail bends are available only in 100mm diameter, with an angle at 45 degrees.The long tail spigots can be cut down shorter if required to 180mm MAX cut off.

Kategoritë
Application:

Intense Use

Below Ground

Family type:

Bend

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

France

Product Range:

Plus Range

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Brasil

Kinë

Republika Çeke

Danimarkë

Hungari

Maqedoni

Lindja e Mesme

Holandë

Polônia

Romênia

Serbia

Afrikën e Jugut

South East Asia

Switzerland

Turqi

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-plus-range-long-tail-bend.rfa

RFA 2017

RFA 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem