Expansion Plug

PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Expansion Plug

PAM

Përshkrim

Expansion Plugs is used to blank off the end of pipe runs by inserting the plug into the ID of the pipe and then tightening the nut down on to the bolt to compress the gasket to form a seal. Available in diameters 100mm and 150mm.

Kategoritë
Application:

Below Ground

Intense Use

Family type:

Blank End

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

France

Product Range:

Plus Range

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Brasil

Kinë

Republika Çeke

Danimarkë

Hungari

Maqedoni

Lindja e Mesme

Holandë

Polônia

Romênia

Serbia

Afrikën e Jugut

South East Asia

Switzerland

Turqi

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-plus-range-enblank-endplus-range-expansion-plug.rfa

RFA 2017

RFA 2017

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem