weberniv razilit plus

Self-leveling mortar for floors, 3-30mm thickness

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

weberniv razilit plus

Self-leveling mortar for floors, 3-30mm thickness

Weber

Përshkrim

weberniv razilit plus is an improoved self-leveling mass for leveling the inner floor surfaces in the layer thickness from 3 to 30mm before installing parquet, laminate, tile, PVC flooring, linoleum, carpet and other floor coverings.


Advantages

• simple preparation and application

• From 3 to 30mm in one layer

• Extremely low shrinkage and high strength

• An excellent foundation for laying floor coverings


Scope of use

weberniv razilit plus is used for indoor floor surfaces of concrete and cement-based layers. The problematic surfaces (mosaic and ceramic tiles, wooden floors, polished layers and stone) have to be prepared by the weber.prim 813 primer.


Reaction to fire  Class F

Compressive strength   ≥ 15 MPa

Flexural strength ≥ 4 MPa


Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Dysheme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-tds-weber-niv-razilit-plus-eng.pdf

PDF

PDF

-dop-weber-niv-razilit-plus-eng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem