webertene kulir

Grafiato dekorative me gurë natyralë

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene kulir

Grafiato dekorative me gurë natyralë

Weber

Përshkrim

webertene kulir është grafiato dekorative me lidhësa akrilë dhe gurë natyralë të ngjyrosur, rezistente ndaj ndikimeve të jashtme, e qëndrueshme në dritë dhe kundërvepruese me ujin. webertene kulir grafiato akrile është jetëgjatë dhe e qëndrueshme, përbërja e saj natyrale ofron mbrojtje nga goditjet dhe lagështia apo uji në pjesën e poshtme të mureve të jashtëm (xokol).


Avantazhet

• ngjyra natyrale

• e lehtë për tu punuar

• mbrojtje e shkëlqyer e nënshtresës

• qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi


Përdorimi

webertene kulir me përdorim të jashtëm për mbrojtjen dhe dekorimin e xokolave, mund të përdoret edhe në ambientet e brendëshme. Produkti mund të aplikohet vetëm në sipërfaqe vertikale. Nuk këshillohet të përdoret në sipërfaqe mbi të cilat ushtrohet peshë e vazhdueshme dhe në sipërfaqe që janë vazhdimisht në kontakt me ujin.


Konsumi         4.5 kg/m2

Trashësia e shtresës Në trashësin e kokrrizës më të madhe

Përshkueshmëria e avujve (µ)  ≤17 

Fortësia e ngjitjes  ≥0.6 MPa

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

VETITË:

Termik

Vizuale

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene kulir_ENG

PDF

PDF

-DoP webertene kulir_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem