webertene karbokul NOIR

Grafiato dekorative me gura te zinj me shkelqim

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene karbokul NOIR

Grafiato dekorative me gura te zinj me shkelqim

Weber

Përshkrim

webertene karbokul NOIR është grafiato akrile me gurë mermeri të zi dhe shkëlqim, e krijuar për mbrojtje të përhershme të fasades. Rezistente ndaj të gjitha kushteve të motit. Karakterizohet nga përshkueshmëri e përsosur e avujve dhe kundërveprim shumë i mirë me ujin.


Avantazhet

  • përshkueshmëri e përsosur e avujve
  • kundërveprim shumë i mirë me ujin
  • mbrojtje e lartë e nënshtresës
  • për ambientet e brendshme


Përdorimi

Përdoret si shtresë përfundimtare për dekorimin dhe mbrojtjen e fasadave dhe xokolave dhe dekorimin e ambienteve të brendëshme. Produkti duhet aplikuar ekskluzivisht në sipërfaqe vertikale. Nuk këshillohet të përdoret në sipërfaqe mbi të cilat ushtrohet peshë e vazhdueshme dhe në sipërfaqe që janë vazhdimisht në kontakt me ujin.


Konsumi  4.5 - 5 kg/m2 

Trashësia e shtresës Në trashësine e kokrrizës më të madhe

Përshkueshmëria e avujve(µ)  ≤8 

Fortësia e ngjitjes ≥0.3 N/mm2

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene karbokul NOIR_ENG

PDF

PDF

-DoP webetene karbokul NOIR_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem