karbokul

Decorative plaster made of multi-color marble

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

karbokul

Decorative plaster made of multi-color marble

Weber

Përshkrim

weber.tene karbokul is a decorative plaster made of multi-color marble grain, designed for permanent protection of facade surfaces

• Stable under any weather conditions

• Extremely vapour-permeable and highly water-repellent


Advantages

• granular mortar of multicolored marble grain

• intended for the permanent protection of facade surfaces

• exceptional water vapor permeability and high water repellency

• with glitter (weber.tene karbokul S)


Scope of use

• weber.tene karbokul is used as a final coat for protection and decoration of plinths;

• it is possible to use internally as well

• It is best to use for vertical surfaces

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene karbokul_ENG

PDF

PDF

-DoP webertene karbokul_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem