webercol gress G

Grey tile adhesive for gres/porcelain and natural stone tiles

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webercol gress G

Grey tile adhesive for gres/porcelain and natural stone tiles

Weber

Përshkrim

webercol gress G is an improved gray tile adhesive of fine granulation and reinforced bonding strength, made of grey Portland cement, selected inerts and specific additives.


Advantages

• for medium dimensions gres/porcelain tiles

• for natural stone tiles

• for floors and walls

• for interior and exterior use


Scope of use

webercol gress G is used for the laying of medium dimensions absorbent tiles in indoor and outdoor areas on flat substrates.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e brendshme

Shtresë e jashtme

Dysheme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webercol gress G_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem