webertene fresh

Grafiato silikate, përshkueshmëri fantastike të avujve = 40μ

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene fresh

Grafiato silikate, përshkueshmëri fantastike të avujve = 40μ

Weber

Përshkrim

webertene fresh është një grafiato e gatshme silikate me përshkueshmëri maksimale të avujve prej 40μ

Produkti plotëson të gjitha kërkesat teknike dhe ekonomike që duhet të ketë shtresa përfundimtare në një sistem izolues termik Grafiato silikon është e lidhur kimikisht dhe e përhershme në sipërfaqe, është vetë-pastruese dhe ka një ngjyrë shumë të qëndrueshme• Kombinimi i materialeve të përshtatur mirë siguron punueshmëri të lehtë dhe qëndrueshmëri të fasadës


Avantazhet

• jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avujt

• lidhet përgjithmonë me substratin

• pjesë e prestigjit weber.therm të sistemit të izolimit termik

• Garanci 10 vjecare ne sistem!


Përdorimi

• Webertene fresketa përdoret si një shtresë e fundit për përdorim të jashtëm, zbukurim dhe mbrojtje të mureve me karakteristika të izolimit termik; ajo mund të përdoret edhe brenda vendit• Nënshtresa e aplikimit duhet të jetë minerale• Nuk rekomandohet të aplikohet në sipërfaqe që përmban gëlqere ose gips


Konsumi R 1.5mm  2.5 kg / m2

Konsumi R 2 mm 3,0 kg / m2

Konsumi R 3 mm 3.5 kg / m2

Konsumi K 1 mm 2.5 kg / m2

Konsumi K 1,5 mm  3,0 kg / m2

Konsumi K 2 mm 3.5 kg / m2

Trashësia e shtresës Në trashësinë e grurit më të madh

qëndrueshmëri ≤23

Përshkueshmëria e avujve  40 μ

Forca e ngjitjes ≥0,39 MPa

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene fresh_ENG

PDF

PDF

-DoP webertene fresh_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem