webertop finitura W

White skim coat

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertop finitura W

White skim coat

Weber

Përshkrim

webertop finitura W is a white skim coat based on Portland cement, hydrated lime and selected inerts. Premium product enriched with hydrophobic agents and fibers to avoid cracking and improve bonding to the substrate.


Advantages

• White finishing mortar

• Easy to prepare and apply

• Internal and external use


Scope of use

webertop finitura W It is used in interior and exterior plastering, over all types of traditional surfaces and all absorbent substrates. It is not advisable to use it on pre-painted surfaces, paint, wood, gypsum or metal.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-tds-webertop-finitura-w-eng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem