webertop finitura G

Grey skim coat

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertop finitura G

Grey skim coat

Weber

Përshkrim

webertop finitura G is a grey skim coat based on Portland cement, hydrated lime and selected inerts. Premium product enriched with hydrophobic agents and fibers to avoid cracking and improve bonding to the substrate.


Advantages

Grey finishing mortar

Easy to prepare and apply

Internal and external use


Scope of use

webertop finitura G It is used in interior and exterior plastering, over all types of traditional surfaces and all absorbent substrates. It is not advisable to use it on pre-painted surfaces, paint, wood, gypsum or metal.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertop finitura G_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem