webertene extraclean

Grafiato dekorative me grimca silikoni & silikati

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene extraclean

Grafiato dekorative me grimca silikoni & silikati

Weber

Përshkrim

webertene extraclean është një grafiato shtresë hollë dekorative me një efekt progresiv vetë-pastrimi. Produkti përmban grimca silikoni dhe silikati, karakteristikat unike të së cilave, bashkojnë të gjitha vetitë pozitive të të dy llojeve të fasadave në një.


Duke aplikuar webertene extraclean grafiato vetë-pastruese, zgjatet ndjeshëm jetëgjatësia e fasadësdhe zvogëlohen ndjeshëm kostot e mirëmbajtjes së saj. Falë ngarkesës elektrostatike të formuar në sipërfaqen e fasadës nga kokrriza të vogla organike bëhet e mundur parandalimi I ngjitjes së papastërtive të ajrit në fasadë. Për shkak se fasada ka përshkueshmëri të lartë të avujve dhe është njëkohësisht hidrofobike, mundësohet parandalimi i formimit të algave dhe mykut.


Avantazhet

• vetë-pastruese

• rezistente natyrshëm ndaj mikroorganizmave

• minimizon kostot e mirëmbajtjeve në të ardhmen

• përshkueshmëri të lartë të avujve

• kundër-ujit

• pjesë e sistemit të fasadës webertherm ultra


Përdorimi

Produkti është i aplikueshëm si në ndërtime të reja ashtu edhe për rikonstruktime apo modernizime të fasadave ekzistuese. Mund të përdoret për ambientet e jashtme dhe të brendshme. Veçanërisht epërdorshme për zona me ndotje të lartë të ajrit.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

VETITË:

Qëndrueshmëri

Shëndetsore

Termik

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene extraclean_ENG

PDF

PDF

-DoP webertene extraclean_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem