webertene elastic

Grafiato silikoni

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene elastic

Grafiato silikoni

Weber

Përshkrim

webertene elastic është një suva dekorative e bazuar në lidhësa silikoni, rezistente ndaj të gjitha ndikimeve të jashtme, e lehtë në aplikim, e qëndrueshme, me përshkueshmëri të mirë dhe shumë rezistente ndaj ujit. Grafiato ekstremisht elastike që parandalon çarjet kapilare.


Avantazhet

• jashtëzakonisht e qëndrueshme ndaj ujit

• rezistencë e lartë e ngjyrës

• për të gjitha bazamentet e vjetra dhe të reja


Përdorimi

Përdoret si një shtresë përfundimtare për përdorim të jashtëm, për dekorimin dhe mbrojtjen e mureve me karakteristika termoizoluese; mund të përdoret edhe brenda. E përshtatshme për të gjitha sipërfaqet e vjetra dhe të reja - nëse aplikohet në sipërfaqet e vjetra me kripësi të lartë është e nevojshme të trajtohet bazamenti me astarin e përshtatshëm weberprim hidrosol.  

Përdoret në zonat bregdetare.


Konsumi R 1.5mm   2.5 kg / m2

Konsumi R 2 mm 3.0 kg / m2

Konsumi R 3 mm 3.5 kg / m2

Konsumi K 1 mm 2.5 kg / m2

Konsumi K 1,5 mm 3.0 kg / m2

Konsumi K 2 mm 3.5 kg / m2

Trashësia e shtresës Në trashësinë e kokrrizës më të madhe

Përshkueshmëria e avujve  <43 μ

Forca e ngjitjes ≥1.0 MPa

Kundërveprimi me ujin    I papërshkueshëm

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene elastic ENG

PDF

PDF

-DoP webertene elastic ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem