weber.design WOOD

Fasadë imitim druri

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

weber.design WOOD

Fasadë imitim druri

Weber

Përshkrim

weberdesign WOOD është zgjidhje e avancuar fasade dekorative e cila thekson bukurinë e drurit natyral, duke e imituar në sipërfaqen e fasadës. Pamja përfundimtare e strukturës së drurit përfitohet nga kombinimi i tre produkteve:    


R021 weberpas silikon wood – suva mbushëse  

G700/ G705 weberdesign primer – astar/bazë 

A320/327 weberdesign lazura bojë fasade – 5 nuanca të drurit natyral 

PODFL weberdesign WOOD tool – vegël për strukturën e drurit.


 Zgjidhja e plotë weberdesign WOOD rezulton në një fasadë moderne e cila me kalimin e kohës nuk ka nevojë për mbrojtje dhe rivitalizim, për të ruajtur estetikën e strukturës dhe duke mënjanuar kështu të gjitha dobësitë e drurit natyral. 


Avantazhet

  • zgjidhje unike për fasadën
  • • e lehtë në përgatitje dhe aplikim
  • • pamje natyrale
  • • mundësi të shumta kombinimi te suvasë decorative


Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS weber.design WOOD_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem