weber.design STONE

Fasadë imitim druri

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

kontakt
Sokol Osmani
Sokol Osmani
Albania

weber.design STONE

Fasadë imitim druri

Weber

Përshkrim

weberdesign STONE është fasadë dekorative, imitim guri natyror, e cila përfitohet nga kombinimi i tre produkteve:

 

1060 OP S/G1 weberpas marmolit – suva dekorative akrile me gurë shumëngjyrësh

NPU 700/705 weberdesign primer – astar/bazë i/e ngjyrosur

SKT weberdesign STONE matrix – shabllon me strukturën e gurit

 

Duke kombinuar ngjyrat e ndryshme të suvasë dekorative dhe astarit/bazës së ngjyrosur është e mundur të përfitohet pamja nayrale e fasadës së gurit, pa patur nevojë të ndërtohen mure të rënda apo të shpenzohet kohë dhe energji për trajtimin e materialeve natyrore. weberdesign STONE vesh estetikisht, në mënyre unike fasadën, duke ofruar mundësi të shumta kombinimi midis varianteve të suvasë dekorative dhe astarit/bazës së ngjyrosur.


Avantazhet

  • •  zgjidhje unike për fasadën
  • •  e lehtë në përgatitje dhe aplikim
  • •  pa nevojën e punimeve të rënda
  • •  pa nevojën e materialeve të shtrenjta natyrore
  • •  mundësi të pafundme kombinimi te suvasë
  • •  dekorative dhe astarit/bazës së ngjyrosur

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS weber.design STONE_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

kontakt
Sokol Osmani
Sokol Osmani
Albania