weber.design BRICK

Fasadë imitim tulle

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

weber.design BRICK

Fasadë imitim tulle

Weber

Përshkrim

weberdesign BRICK është fasadë dekorative, imitim tulle, e cila përfitohet nga kombinimi i tre produkteve:

 

R025 weberdesign opeka – suva dekorative me lidhësa silikoni

NPU 700/705 weberdesign primer – astar/bazë i/e ngjyrosur

SPT weberdesign BRICK matrix – shabllon me strukturën e tullës

 

weberdesign BRICK përdoret për dekorimin dhe mbrojtjen e fasadës duke ruajtur të gjitha avantazhet e sistemit të izolimit termik të jashtëm. Tashmë është e mundur të përfitohet struktura e rregullt e fasadës së tullës pa patur nevojë të ndërtohen mure të dyfishta, të përgatitet llaç murature apo të shpenzohet kohë dhe energji. weberdesign BRICK vesh estetikisht, në mënyre unike fasadën, duke ofruar mundësi të pafundme kombinimi midis suvasë dekorative dhe astarit/bazës së ngjyrosur.Avantazhet

  • zgjidhje unike për fasadën
  • e lehtë në përgatitje dhe aplikim
  • pa nevojën e muraturave të rënda
  • mundësi të pafundme kombinimi të suvasë
  • dekorative dhe astarit/bazës së ngjyrosur

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS weber.design BRICK

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem