webertec D-max 2K

Hidroizolues fleksibël me 2 komponentë

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertec D-max 2K

Hidroizolues fleksibël me 2 komponentë

Weber

Përshkrim

webertec D-max 2K është një hidroizolues shumë elastik me përbërje çimentoje te modifikuar me

polimera. Aftësi të shkëlqyera kundër ujit, kundër lagështisë dhe i përshkueshëm nga avujt. Përmban dy komponentë: polimerat e lëngshme dhe pluhurin e cimentos së përforcuar. Përdoret për punime të brendshme dhe të jashtme hidroizolimi, për mbrojtjen e përhershme nga lagështia të elementëve të strukturës si për nënshtresa çimentoje, betoni, tulle etj. webertec D-max 2K është baza e sigurt për aplikimin e pllakave në ambiente me prani të madhe të ujit dhe lagështirës si ballkone, tualete, kuzhina dhe pishina. Mund të përdoret edhe si hidroizolues për muret vertikale në podrume duke konsideruar përshkueshmërinë shumë të mire të avujve.


Avantazhet

• hidroizolues për brenda dhe jashtë

• mbron themelet e betonit, llaçin e çimentos,

• tullat dhe blloqet nga lagështia

• përgatitje dhe aplikim i thjeshtë

• krijon shumë shpejt lidhje me nënshtresën

• strukturë shumë elastike

• mbrojtje efikase nga uji


Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e jashtme

Shtresë e brendshme

Dysheme

Zdrukthtari e brendshme

Zdrukthtari jashtë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-tds-weber-tec-d-max-2keng.pdf

PDF

PDF

-dop-weber-tec-d-max-2k-eng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem