webertec d-flex

Hidroizolues fleksibël me një komponent

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertec d-flex

Hidroizolues fleksibël me një komponent

Weber

Përshkrim

webertec D-flex është përbërje hidroizoluese me 1 komponent, shumë fleksibël dhe rezistente ndaj ngricës dhe sulfateve. Produkti nuk vjetërohet dhe ofron mbrojtje të ambienteve të brendshme dhe të jashtme të mbuluara me qeramikë (shkalla e lagështisë A0, B0, A dhe B).


Avantazhet

• lidhje hidraulike me nënshtresën në ndikimine lagështisë

• i përshtatshëm për përdorim të brendshëmdhe të jashtëm

• përmban agjentë kundër krisjeve


webertec D-flex lidhet në mënyrë perfekte me pothuajse të gjitha llojet e nënshtresave dhe përdoret për banja, dushe, ballkone, pishina, tuba betoni si dhe në të gjitha sipërfaqet që janë në kontakt të vazhdueshëm me ujin.


Rezistenca e hershme në tërheqje ≥ 0,5 MPa

Forca e ngjitjes në tërheqje pas zhytjes së ujit ≥ 0,5 MPa

Forca e ngjitjes në tërheqje pas plakjes së nxehtësisë ≥ 0,5 MPa

Forca e ngjitjes në tërheqje pas cipës së ngrirjes-shkrirjes ≥ 0,5 MPaKategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Dysheme

Shtresë e brendshme

Shtresë e jashtme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-tds-weber-tec-d-flexeng.pdf

PDF

PDF

-dop-weber-tec-d-flexeng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem