webercol crystal tixogel

Innovative flexible white adhesive made - tixogel technology

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webercol crystal tixogel

Innovative flexible white adhesive made - tixogel technology

Weber

Përshkrim

webercol crystal tixogel is an innovative flexible white adhesive, with creamy structure, reinforced bending strength, made with tixogel technology of the latest generation. Thanks to the selected aggregates, a mixture of organic additives and binders, is created an adhesive in gel, which creates an ideal and long-term connection with each type of substrate and the tile to which it is applied.Advantages

• a flexible adhsive for ideal bonding of surfaces and tiles

• enhanced with tixogel technology

• for internal and external use

• extremely creamy structure

• ideal for renovating buildings


Area of application

It is used for interior and exterior work, in situations where ideal (100%) bond of surface and tile is necessary. webercol crystal tixogel is suitable for:

• for gluing mosaic tiles and natural stone, glass ceramic tiles, teracotta, gres ...

• for gluing tiles on all substrates - mineral, concrete, bricks, lime-cement ...

• for absorbing and non-absorbing tiles,

• to renovate buildings

• due to the tixogel technology, it is extremely easy to apply to any substrate.

• ideal for natural stone and mosaic

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-tds-weber-col-crystal-tixogel-eng-1.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem