webercol flex plus

Flexible grey tile adhesive with increased binding power, C2ET S2

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

kontakt
Sokol Osmani
Sokol Osmani
Albania

webercol flex plus

Flexible grey tile adhesive with increased binding power, C2ET S2

Weber

Përshkrim

webercol flex plus is a highly flexible and powerful C2ET S2 classification, gray, fine granulation and strong strength, made of cement, high quality dunava rub and additives, enriched with polymers.

webercol flex plus is a tile adhesive with exceptional technical characteristics, suitable for a wide range of uses, including application underneath the floor beneath the tiles of permanently polluted water (pools, tanks, etc.). Very easy to apply.


Advantages

• for all interior and exterior work required

• for large static and thermal loads

• for all types of tiles• exceptional flexibility

• increased bindability


Scope of use

webercol flex plus is used for bonding all types of tiles to all cement substrates,

• for bonding on critical substrates (wood, glass, metal, other low absorbent and non-absorbent substrates)

• for underfloor heating for all substrates with high static and dynamic loads.

• It is also possible to apply it to organic substrates and lime under the conditions that these substrates are bearable

 

Reaction to fire Class E

Initial tensile adhesion strength  ≥2.5 "CF-A" MPa

Early tensile adhesion strength      ≥0.7 MPa

Tensile adhesion strength 

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Dysheme

Shtresë e brendshme

Shtresë e jashtme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS_webercol_flex_plus_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

kontakt
Sokol Osmani
Sokol Osmani
Albania