Blue Acoustic

Soundproof and fire retardant plasterboard

Rigips

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Blue Acoustic

Soundproof and fire retardant plasterboard

Rigips

Përshkrim

Blue Acoustic RF 12.5 is an excellent solution for building high-soundproof and fire-proof structures with low structural thickness. Blue Acoustic plasterboard is the perfect choice for high-rise offices, hotel rooms, and built-in kitchens for homes with enhanced comfort.


Advantages of Blue Acoustic boards:

  • outstanding soundproof
  • fire protection
  • Hungarian product
  • innovative manufacturing technology
  • an excellent choice for building high partition walls

  the existing gypsum board partition soundproofing can be improved by retrofitting a layer of Blue Acoustic


Recommended uses:

  • suspended ceilings, front walls, partition walls in new homes
  • separating rooms in hotels with good sound-proofing walls, suspended ceilings, front walls
  • high-sound efficient structures of cultural institutions and commercial buildings

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e brendshme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-2-dop-blueacousticrfen.pdf

PDF

PDF

-2-epd-rigips-blue-acoustic-rf-fireboard-125-mm.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem