webertene aquabalance

Grafiato dekorative revoluctionare

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene aquabalance

Grafiato dekorative revoluctionare

Weber

Përshkrim

Revolucionarja webertene aquabalance është grafiato e gatshme në të cilën është i zhvilluar fizikisht proçesi i thithjes kapilare të lagështisë. Ky proçes fillon që në ditën e parë dhe qëndron aktiv gjatë gjithë jetës së fasadës, për të patur një kontroll të përkryer të lagështisë në sipërfaqe dhe përshpejtuar tharjen. Pas ndërprerjes së reshjeve, lagështia, e cila është një habitat natyror I algave dhe mykut, avullon më shpejt dhe kështu pengon formimin e tyre.


Me webertene AquaBalance, Saint-Gobain Weber ka zhvilluar grafiaton e parë, e cila në vend që kundërveprojë me lagështinë, e shpërndan njëtrajtshmërisht atë. Në këtë kohë, hulumtimet në fushën e grafiatove të lëngshme janë kryesisht të fokusuara mbi grafiatot hidrofobike, ose grafiatot e qëndrueshëm ndaj ujit. Ato nxisin tharje të shpejtë të pikave të ujit, të cilat megjithatë mbeten në teksturën e fasadës. Këto qendra të vogla lagështie sigurojë një mjedis ideal për formimin e algave dhe mykut.


  • Avantazhet
  • • mbrojtje optimale e fasadës
  • • hidrofili të lartë (thithja e lagështisë)
  • • përshkueshmëri e shkëlqyer e avujve
  • • thahet shpejtë, qëndron e bukur më gjatë
  • • rezistente në temperatura deri në - 40 ° C
  • • pjesë e sistemit të fasadës webertherm freestyle

 

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

VETITË:

Qëndrueshmëri

Shëndetsore

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene aquabalance ENG

PDF

PDF

-DoP webertene aquabalance ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem