webertene akrilputz

Grafiato dekorative akrilike

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

webertene akrilputz

Grafiato dekorative akrilike

Weber

Përshkrim

webertene akrilputz është grafiato rezistente, elastike dhe kundërvepron shkëlqyeshëm me lagështinë. Karakterizohet nga rezistenca e lartë mekanike dhe mundësi të pafundme ngjyrash. Gjen përdorim të jashtëm si shtresë përfundimtare për mbrojtjen dhe dekorimin e mureve me karakteristika termike. Mund të përdoret edhe në ambientet e brendëshme. E përshtatshme për të gjitha llojet e llaçrave dhe betoneve. Nuk këshillohet të përdoret mbi nënshtresa organike apo të pangopura.


Avantazhet:

  • kundërveprim i lartë me lagështinë
  • rezistencë e shkëlqyer mekanike
  • nuanca të pafundme
  • pjesë e sistemit të fasadës webertherm basic


Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Shqipëri

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-TDS webertene akrilputz_ENG

PDF

PDF

-DoP webertene akrilputz_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem