Façade Weber Therm.

Weber.Therm

ISOVER International,Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Façade Weber Therm.

Weber.Therm

ISOVER International,Weber

Përshkrim

Composite façade system , with expanded polystyrene layer ( ПСБ-С 25 Ф) and external thin plaster layer. ПСБ-С 25 Ф. 

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Rusi

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Weber-.lcf

LCF

LCF

-Saint-Gobain---Weber---Facade.pdf

PDF

PDF

-Saint-Gobain---Weber---Facade.rvt

RVT 2016

RVT 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem