Gyproc Wall Facing О-МП 2ГКЛ

О-МП 2ГКЛ

Gyproc,ISOVER International

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Gyproc Wall Facing О-МП 2ГКЛ

О-МП 2ГКЛ

Gyproc,ISOVER International

Përshkrim

Steel framework with ceiling Gyproc-Ultra profiles, with two layers Gyproc (ГКЛ) and Isover sound protection.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Veshje muri

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Rusi

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Gyproc partitions wall Facing.pdf

PDF

PDF

-Gyproc partitions wall facing_ac19.pln

PLN

PLN

-Saint-Gobain - wall facing.pdf

PDF

PDF

-Saint-Gobain - wall Facing.rvt

RVT 2016

RVT 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem