Gyproc Ceiling П-1М-1ГКЛ

П-1М-1ГКЛ

Gyproc,ISOVER International

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Gyproc Ceiling П-1М-1ГКЛ

П-1М-1ГКЛ

Gyproc,ISOVER International

Përshkrim

Ceiling on a single-level two axis framework (Gyproc-Ultra ППН 28/27) with one layer Gyproc.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tavan

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Rusi

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Saint-Gobain-Gyproc-ceilings.pdf

PDF

PDF

-Saint-Gobain-Gyprocceilings.rvt

RVT 2016

RVT 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem