Saint-Gobain Glass PLANILAQUE COLOR-IT

Lacquered and colored glass for interior decoration

SAINT-GOBAIN GLASS

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Saint-Gobain Glass PLANILAQUE COLOR-IT

Lacquered and colored glass for interior decoration

SAINT-GOBAIN GLASS

Përshkrim

SGG PLANILAQUE COLOR-IT lacquered glass combines the purity of colors with the depth and elegance of glass.

It finds its place everywhere in interior decoration, that it is for the furniture, for the doors and the partitions or the wall coverings. The new 2017 collection is built around 5 very current trends that make you want to innovate and create. A collection of 26 colors whose mind has been completely redesigned, to facilitate the choice and give contemporary creative tracks.

With Saint-Gobain Glass PLANILAQUE COLOR-IT, glass dares color.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Mure ndarës

Zdrukthtari e brendshme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Republika Çeke

Danimarkë

Finlandë

Francë

Gjermani

Hungari

Italia

Kosovo

Maqedoni

Moldovë

Holandë

Norvegji

Polônia

Romênia

Serbia

Spanjë

Turqi

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Gamme SGG PLANILAQUE_3dm.zip

ZIP

ZIP

-Gamme SGG PLANILAQUE_jpg.zip

ZIP

ZIP

-Gamme SGG PLANILAQUE_mat.zip

ZIP

ZIP

-Gamme SGG PLANILAQUE_rvt.zip

ZIP

ZIP

-Gamme SGG PLANILAQUE_skm.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem