Weber Strong Therm

Buitengevelisolatie systeem met hoge isolatie waarde van xps en afgewerkt met sierpleister.

Weber

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Weber Strong Therm

Buitengevelisolatie systeem met hoge isolatie waarde van xps en afgewerkt met sierpleister.

Weber

Përshkrim

Thermische isolatie met een breed scala van afwerking mogelijkheden, zowel met kunsthars gebonden als minerale pleisters Thermische isolatie voor zowel renovatie als nieuwbouw. Ook te combineren met andere buitengevelisolatie systemen met “harde” afwerking zoals steenstrips of tegels Slagvaste harde isolatieplaat, waardoor met de pleister een harde laag ontstaat. Hoge isolatie waarde van XPS Wallmate EXL.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e jashtme

Fasadë

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Holandë

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-placeholder.txt

TXT

TXT

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem