Saint-Gobain Glass PRIVA-LITE_ON

Opacifying dynamic glazing

SAINT-GOBAIN GLASS

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Saint-Gobain Glass PRIVA-LITE_ON

Opacifying dynamic glazing

SAINT-GOBAIN GLASS

Përshkrim

An active glass solution

PRIVA-LITE is an active glass which, under the effect of an electric current, switches from translucent to transparent with no alteration of light transmission. Light transmission is almost identical in the transparent and translucent states.


Two layers of extra clear glass encapsulate a liquid crystal (LC) fi lm inserted between EVA or PVB layers.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Mure ndarës

Fasadë

Zdrukthtari e brendshme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Republika Çeke

Danimarkë

Finlandë

Francë

Gjermani

Hungari

Italia

Kosovo

Maqedoni

Moldovë

Holandë

Norvegji

Polônia

Romênia

Serbia

Spanjë

Turqi

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Priva_Lite_clear_ON.skm

SKM

SKM

-Priva_Lite_translucent_OFF.skm

SKM

SKM

-Priva_Lite_clear_ON.3dm

3DM

3DM

-Priva_Lite_translucent_OFF.3dm

3DM

3DM

-Priva_Lite_clear_ON.mat

MAT

MAT

-Priva_Lite_translucent_OFF.mat

MAT

MAT

-Priva_Lite_clear_ON.png

PNG

PNG

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem