Saint-Gobain Glass MASTERGLASS CARRE

Architectural printed glass

SAINT-GOBAIN GLASS

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Saint-Gobain Glass MASTERGLASS CARRE

Architectural printed glass

SAINT-GOBAIN GLASS

Përshkrim

SGG MASTERGLASS is all at once.

Its structure proves to be an ideal playground for light and its contrasts. It naturally finds its place in housing, offices, shops, hotels and restaurants.

Its applications are endless:

  • Furniture: desks, tables, counters, shelves
  • Fixed and sliding partitions
  • Shower and bath walls
  • Glass doors and framed doors
  • Windows and facade glazings
  • Indoor and outdoor railings and balcony separations
  • Stairs, floor tiles
  • Urban furniture
Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Mure ndarës

Zdrukthtari e brendshme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Republika Çeke

Danimarkë

Finlandë

Francë

Gjermani

Hungari

Italia

Kosovo

Maqedoni

Moldovë

Holandë

Norvegji

Polônia

Romênia

Serbia

Spanjë

Turqi

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Glassolutions-SGG_Master_Carre.skm

SKM

SKM

-Glassolutions-SGG_Master_Carre_d.jpg

JPG

JPG

-Glassolutions-SGG_Master_Carre.mat

MAT

MAT

-Glassolutions-SGG_Master_Carre.3dm

3DM

3DM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem