Plumbing distribution box

Distribution of the DHW network (sanitary hot water) made with plenum

Pro'Fil

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Plumbing distribution box

Distribution of the DHW network (sanitary hot water) made with plenum

Pro'Fil

Përshkrim

Second-stage prefabricated technical solutions for homes and housing


Pro'Fil assembles your sanitary / heating distribution boxes to your home.

The cabinets are used to dispense sanitary water in all rooms while keeping control over the connections and the valves in case of maintenance on a water point.


Conditioning

  • Packaging in cardboard, on pallet
  • Pro'Fil warranty tape
  • Pro'Fil opaque film
  • Laying plan in the boxKategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Francë

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-COFFRET-DISTRIBUITON-PLOMBERIE---PROFIL.ifc

IFC2X3

IFC2X3

-COFFRET-DISTRIBUITON-PLOMBERIE.skp

SKP

SKP

-pieuvre-hydraulique-profil.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem