T5 PLM - Janus motorized on plate

For motorized double action fire door units

SEVAX

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

T5 PLM - Janus motorized on plate

For motorized double action fire door units

SEVAX

Përshkrim

SCOPE OF APPLICATION:

On all types of automatic-opening double-action fire door units

Weight of a door leaf: Maximum 100 kg


CHARACTERISTICS:

Double-action automatic mode

Invisible, integrated and protected solution

Door holds open mode in both directions

Fire door function; doors close automatically in the event of a fire and opened manually for evacuationVIDEO

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Zdrukthtari e brendshme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Francë

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-T5PLM.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-T5PLM.ifc

IFC2X3

IFC2X3

-Flyer_PLM_FR

PDF

PDF

-Notice_installation_PLM

PDF

PDF

-Notice_cablage_PLM

PDF

PDF

-Flyer_PLM_EN

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem