Décors Allevi 20x20 cm

Grès cérame émaillé 20x20 cm

Décocéram

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Décors Allevi 20x20 cm

Grès cérame émaillé 20x20 cm

Décocéram

Përshkrim

  • Grès cérame émaillé 20x20 cm 
  • Epaisseur 8mm
  • 1 fond uni Ivory + 10 motifs disponibles effet carreaux ciment
  • Finition: Mat
  • Classement UPEC: U3P3


Destination du produit: Murs intérieurs, Sols intérieurs

  • Rectifié : Non
  • Antidérapant: Non
  • Produit Peu nuancé

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Dysheme

Shtresë e brendshme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Francë

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-allevi-35x35-45x45.pdf

PDF

PDF

-texture-allevi-20x20.png

PNG

PNG

-ast2064544-xl.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec1.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec2.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec3.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec4.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec6.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec7.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec8.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec9.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec10.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec11.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-dec12.jpg

JPG

JPG

-20x20-allevi-ivory-mix-decpannello.jpg

JPG

JPG

-6233718ivoire80x80det.jpg

JPG

JPG

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem