Combles aménagés - charpente fermette - Isoconfort 32 200 mm + Isoconfort 32 60 mm

Isolation de combles aménagés d'une charpente industrielle - ISOCONFORT 32 d'ISOVER

ISOVER

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Combles aménagés - charpente fermette - Isoconfort 32 200 mm + Isoconfort 32 60 mm

Isolation de combles aménagés d'une charpente industrielle - ISOCONFORT 32 d'ISOVER

ISOVER

Përshkrim

Cet objet décrit l'isolation en deux couches d'une charpente fermettes, intégrant une couche d'Isoconfort 32 200 mm entre fermettes, une couche d'Isoconfort 32 60 mm sous fermettes, une membrane d'étanchéité à l'air et un parement BA13.


Performances :

  • Epaisseur totale (hors couverture) : 292 mm
  • Epaisseur de l'isolant : 200 + 60 mm
  • Résistance thermique de l'isolant : 6,25 + 1,85 m².K/W
  • Up : 0,14 W/(m².K)
  • RA : 50 dB
  • RA,tr : 43 dB
  • Nature du comble : comble aménagé - charpente industrielleKategoritë
Isolation:

Matériau isolant

Laine de verre

Paroi isolée

Combles aménagés

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Çati

Veshje muri

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Francë

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-Combles aménagés - charpente fermette - Isoconfort 32 200 mm + Isoconfort 32 6.ifc

IFC2X3

IFC2X3

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem