Allevi 35x35 / 45x45 / 60x60 / 80x80 cm

Décocéram

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Allevi 35x35 / 45x45 / 60x60 / 80x80 cm

Décocéram

Përshkrim

Grès cérame émaillé 

Epaisseur 7mm

Existe en 3 couleurs: GRIS / IVOIRE / TAUPE

Existe en 4 formats : 35x35 / 45x45 / 60x60 / 80x80

Classement UPEC: U3SP3

Finition: Mat

Destination du produit: Sols intérieurs

Rectifié : Non

Produit Peu nuancé

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Shtresë e brendshme

Dysheme

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Francë

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-6233721ivoire60x60det.jpg

JPG

JPG

-6233722gris60x60det.jpg

JPG

JPG

-6233723taupe60x60det.jpg

JPG

JPG

-Certification-allevi-35x35-45x45.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem