Vertical Mild Steel Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Vertical Mild Steel Bracket

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Vertical mild steel support bracket coated red epoxy. Available in 125mm diameter only.

Kategoritë
Family type:

Bracket

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Mild Steel

Material Secondary:

Zinc & Clear Mild Steel Hex Head Nuts & Bolts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ef048ms-vertical.zip

ZIP

ZIP

-sgpamukesvertical-mild-steel-bracketef048ms.rfa

RFA 2018

RFA 2018

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem