Universal Connector

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Universal Connector

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Universal connector used to connect 50mm cast iron to 56/48/40 OD type waste connections

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

EPDM

Material Secondary:

S/S Cap Screws & Nuts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-universal-connector-ensign-soil-ef071r.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ef071r-universal-connector.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem