Two-Piece Ductile Iron Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Two-Piece Ductile Iron Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

100mm two-piece couplings EC002 utilise two socket cap set screws and nuts (M8).The 150mm to 300mm couplings utilise four socket cap set screws and nuts (M8), all driven by 6mm Allen key drive.The couplings are manufactured in ductile iron and incorporate an elastomer EPDM seal.

The below ground couplings are coated in a grey epoxy coating.

Kategoritë
Family type:

Coupling

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Ductile Iron

Material Secondary:

S/S Cap Screws & Nuts

EPDM Rubber

Product Range:

Ensign Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-two-piece-ductile-iron-coupling-ensign-drain-ed001.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem