Two-Piece Ductile Iron Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Two-Piece Ductile Iron Coupling

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

50mm to 125mm two-piece couplings EC002 utilise two socket cap set screws and nuts (M8).

150mm to 300mm couplings utilise four socket cap set screws and nuts (M8), all driven by 6mm Allen key drive.

The couplings incorporate four iron nibs on each half-piece which provide electrical continuity satisfying the requirements of IEE regulations.

The couplings are manufactured in ductile iron and incorporate an elastomer EPDM seal.

The above ground couplings are coated in a red epoxy coating.

Kategoritë
KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Material Main:

Ductile Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

Geomet Coasted S/S Cap Screws & Nuts

Product Range:

Ensign Soil

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-two-piece-ductile-iron-coupling-ensign-soil-ec002.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-EC002---two-piece-ductile-iron-coupling-datasheet.pdf

PDF

PDF

-ec002-two-piece-ductile-iron-couplings-cad.zip

ZIP

ZIP

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem