Transitional Coupling

Connect Ensign to Timesaver Drain

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Transitional Coupling

Connect Ensign to Timesaver Drain

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Timesaver Drain Coupling to connect the Ensign system to Timesaver drain BS437.

The transitional coupling incorporates gaskets with identity markings for connection to systems.

Available in 100mm and 150mm diameters.

Kategoritë
Family type:

Coupling

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

EPDM Rubber

S/S Hex Head Bolts & Nuts

Product Range:

Ensign Drain

Ensign Soil

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Above Ground Drainage

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-sgpamukedductile-iron-transitional-coupling-ensign-to-timesavertd02.rfa

RFA 2018

RFA 2018

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem