Tapered Gully with 3 x inlets

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Tapered Gully with 3 x inlets

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Tapered gully inlet used for gully applications. Can be used in conjunction with raising pieces – TD678 and TD108/TD111 and can be used with gratings and covers – TD650/TD653 or TD661/TD662


Available in 100mm diameter only


Kategoritë
Family type:

Gully

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-tapered-gully-with-dn100-inlet-branches-withwithout-raising-piece-plain-timesaver-drain-td123.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ci-tapered-gully-with-dn100-inlet-branches-with-raising-piece-dn100-inlet-branch-timesaver-drain-td123.rfa

RFA 2016

RFA 2016

-ci-tapered-gully-with-dn100-inlet-branches-with-raising-piece-dn100-inlet-branches-timesaver-drain-td123.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem