Socket Ferrule

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Socket Ferrule

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Socket Ferrule is used as an alternative blanking cap for inspection. Cap is fully removeable without needing to undo the coupling. Available only in 100mm diameter.

Kategoritë
Family type:

Blank End

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

S/S Hex Head Bolts

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-socket-ferrule-with-cast-iron-cap-timesaver-drain-td36.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem