Single Drain Branch

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Single Drain Branch

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Single direct entree branch, available in diameters 100mm, 150mm & 225mm in equal and unequal variances.

Branches also come available in angles 87.5, 67.5 and 45 degrees.

Kategoritë
Family type:

Branch

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-single-branch-timesaver-drain-td37.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem