Rear Access Bend

SAINT-GOBAIN PAM

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem

Rear Access Bend

SAINT-GOBAIN PAM

Përshkrim

Rear access drain bend is a medium radius bend complete with an integrated access door located at the rear of the bends radius. This is used to give rodding access if required.

Available in 100mm,150mm & 225mm diameters in 88 & 45 degree angled variances.

Kategoritë
Family type:

Bend

KATEGORITË E PRODUKTIT:

Tubacione

Manufactured in:

UK

Material Main:

Cast Iron

Material Secondary:

Natural Rubber

Brass Hex Head Bolts

Product Range:

Timesaver Drain

Soil, Drain, Rainwater:

Below Ground Drainage

Rajonet e Tregut
Ky produkt është në dispozicion në:

Britani e Madhe

Shkarkime

Fotografi dhe skedarë të lirë BIM mund të shkarkohen për këtë produkt ose sistem:

-ci-medium-radius-bend-with-access-rear-timesaver-drain-td08.rfa

RFA 2016

RFA 2016

BIM Download Center

Për të vazhduar navigacionin tënd dhe shkarkoni më vonë

ose

Shkarko tani skedarët e lirë dhe objektet BIM të disponueshme për këtë produkt ose sistem